dimarts, 6 de novembre del 2012

Barcelona rep amb alegria i il·lusió la visita de Don Bosco

Més de dues-centes persones omplen la parròquia de Maria Auxiliadora de Sarrià per donar-li la benvinguda.

La parròquia Maria Auxiliadora de Sarrià, a Barcelona, ha acollit, dilluns, 5 de novembre al vespre, l’arribada de la Relíquia de Don Bosco, que romandrà a la ciutat comtal fins el proper dia 11 de novembre.Feu clic per veure el programa d’actes d’aquesta setmana.

A les 19h ha tingut lloc l’acte de benvinguda, en la que representants de les diferents branques de la família salesiana han mostrat el seu agraïment a Sant Joan Bosco per dedicar la vida als joves més desfavorits. Després de donar gràcies al sant, han anat dipositant les ofrenes al costat de la relíquia.

Durant la cerimònia de benvinguda s’han repassatdiferents fragments de la vida del mestre de la joventut, i s’ha pregat i cantat amb alegria, un dels trets més característics de l’estil de vida i carisma salesià.

Feu clic aquí per accedir a l’àlbum de fotografies de la visita a Sarrià.

Un cop ha finalitzat la benvinguda, i just abans de l’inici de l’Eucaristia, a les 20 h, els assistents han tingut ocasió d’apropar-se a la relíquia i pregar des de la proximitat i la intimitat amb el sant.

L’eucaristia l’ha presidida el Provincial dels Salesians de Barcelona, Ángel Asurmendi, qui ha remarcat que “Don Bosco sempre va optar pels joves més pobres, es va fixar en els més petits, aquells qui no tenien res i estaven exclosos de la societat”. I aquest és el camí que ha de seguir la comunitat salesiana a dia d’avui, ha puntualitzat.

Fins divendres 9 de novembre la relíquia restarà a la parròquia de Sarrià, oberta a tothom qui vulgui acostar-s'hi. Ja s’han planificat moltes visites de comunitats i obres salesianes de tot Catalunya.

El dia 10 la relíquia serà a la parròquia Sant Joan Bosco de Navas, a la meridiana, el dia 11 al matí al temple del Sagrat Cor del Tibidabo, amb una eucaristia presidida pel Cardenal i arquebisbe de Barcelona Lluís Martínez Sistach, i a la tarda anirà a Martí-Codolar. Després, ja emprendrà el camí cap a França.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada