dissabte, 3 de novembre del 2012

Osca: comiat de la relíquia de Don Bosco



Avui, 2 de novembre, el dia ha estat particularment emotiu. Ha començat, a primera hora del matí, amb un acte íntim de la Família Salesiana: Salesians, Filles de Maria Auxiliadora i Salesians Cooperadors s’han trobat al voltant de la relíquia de Don Bosco per a la renovació de la professió en la vida consagrada o de la promesa com a col·laboradors en la missió salesiana. L’acte ha començat amb la pregària de Laudes, i s’ha desenvolupat amb signes externs que expressaven el sentit de la consagració al Senyor amb el carisma de Don Bosco.

 Bona part del matí ha estat protagonitzat pels alumnes i els mestres i  professors de l’escola salesiana d’Osca. No han faltat els cants i les interpretacions musicals, en un ambient de pregària i de recolliment.

 A les 12 hem celebrat una solemne Eucaristia, que ha estat caracteritzada pel sentiment propi del comiat. L’ha presidida el P. Ángel Asurmendi, superior provincial de la Inspectoria Mare de Déu de la Mercè. L’església parroquial ha acollit molts membres de la Família Salesiana i amics i col·laboradors de l’obra salesiana d’Osca. Ha estat el moment adequat per fer memòria del que la visita de la relíquia de Don Bosco ha significat per a la ciutat i la província d’Osca.



 A petició a les religioses de clausura del monestir de les Carmelites, la relíquia de Don Bosco s’ha aturat un parell d’hores a casa seva. També aquest moment ha estat marcat per un intens recolliment que ha permès als membres de la Família Salesiana la darrera estoma de veneració de la relíquia. Els sentiments d’agraïment a Don Bosco han caracteritzat tota la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada