diumenge, 4 de novembre del 2012

Ciutadella acull, joiosa, la relíquia de Don Bosco


El dia 3 de novembre, ha estat un dia joiós i festiu per a Ciutadella de Menorca. A les 12 del migdia, la relíquia de Don Bosco ha estat acollida en el santuari de Maria Auxiliadora, on l’esperava Mons. Salvador Jiménez, bisbe de Menorca, la Família Salesiana i amics i col·laboradors de l’obra salesiana.


D’un a un, els representants dels diversos sectors i grups de l’obra salesiana han adreçat a Don Bosco paraules de benvinguda. En alguns casos, no sense dificultat a causa de l’emoció que la visita del Pare, Mestre i Amic ha provocat. En el seu discurs, el bisbe de Menorca ha remarcat la idea de ‘família’, per indicar que tota la Familia Diocesana celebra joiosa la companyia de la relíquia de Don Bosco, un sant que configurat profundament la fesomia de Ciutadella.

A les 5 de la tarda, els membres del nucli de la Família Salesiana ‒Salesians, Filles de Maria Auxiliadora i Salesians Cooperadors‒ i un bon grup d’amics que han volgut acompanyar-los, s’han reunit entorn de l’urna de Don Bosco per renovar la professió religiosa o la promesa pròpia dels Salesians Cooperadors. Un grup de professors i alumnes de l’escola han acompanyat amb música lloança a Déu pel regal de la persona de Don Bosco.



A les 7 del vespre, el santuari no podia acollir una persona més. La joia i la festa juvenil ha marcat la celebració de l’Eucaristia, que ha estat presidida pel P. Ángel Asurmendi, superior provincial de la Inspectoría Mare de Déu de la Mercè. Ha estat una celebració amb tots els ingredients propis d’una Eucaristia en la qual els adolescents i joves han tingut un protagonisme molt especial, amb els seus cants i les seves danses. Ben segur que Don Bosco s’ha trobat molt còmode enmig d’ells. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada