dijous, 1 de novembre del 2012

Tot Osca surt al carrer per acollir Don Bosco





Osca, 31 d’octubre. Avui la ciutat i tota la província d’Osca han viscut un dia molt especial. La relíquia de Don Bosco ha entrat per la porta gran en l’àmbit de la província salesiana Mare de Déu de la Mercè. Tot Osca ha sortit al carrer per donar la benvinguda a Don Bosco.

A les 7 del vespre, quan ha arribat la relíquia del fundador de la Família Salesiana, la basílica de sant Llorenç i els carrers del voltant eren plens de gom a gom. Ja dins de la basílica les paraules de benvinguda i els cants s’han succeït sense interrupció, acabant amb les intervencions de l’alcaldessa de la ciutat i el senyor bisbe de la diòcesi.

Tot seguit una multitudinària processó, precedida per una banda de tambors i acompanyada per la banda municipal, ha acompanyat la relíquia de Bon Bosco fins a la casa salesiana, travessant el centre de la ciutat i suscitant l’interès de tothom. Tot ha estat una festa. L’espai de la parròquia de Maria Auxiliadora ha estat incapaç d’acollir la gentada que hi volia participar. S’han repetit expressions plenes de significat que manifestaven els sentiments del amics de l’obra salesiana: “Don Bosco, t’hem esperat amb il·lusió. Ja ets a casa. Queda’t amb nosaltres.

A les 10 de la nit, una ‘hora’ de pregària preparada per la Moguda Juvenil Salesiana s’ha prolongat fins prop de les 12. Dos centenars llargs de joves i adults hi ha participat activament. La relíquia de Don Bosco serà objecte de veneració fins demà passat. A Ciutadella de Menorca ja l’esperen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada